از کاربردها و قابلیت های ساعت های هوشمند و مچ بند های هوشمند، داشتن سنسور های سلامتی مختلف همچون ضربان قلب، فشارخون، اکسیژن خون، میزان قند خون و…نام برده می شود. اما ممکن است که برایتان سوال شود که دقت سنسورهای سلامتی ساعت هوشمند چقدر است و آیا نتایج و گزارشات این سنسور ها قابل اتکا هستند؟
اکنون ما در این مطلب می خواهیم که به بررسی این موضوع بپردازیم. پس اگر این سوال ذهن شما را درگیر کرده است و به دنبال پاسخ آن هستید لطفا ما را همراهی کنید.
میزان دقت سنسورهای سلامتی ساعت هوشمند
باید گفت که دقت سنسورهای سلامتی ساعت هوشمند بسته به کیفیت ساخت و مدل های متنوع اسمارت واچ ها دارد. به طور مثال ساعت های هوشمند اصلی و اورجینال که قیمت بالایی هم دارند به خاطر کیفیت ساخت بالا، از دقت اندازه گیری بیشتری برخوردار هستند و همواره این برند ها درصدد بهبود دقت اندازه گیری این سنسور ها هستند تا این ساعت ها بتوانند نتایج بهتری را ارائه دهند. سایر ساعت های هوشمند که مشابه نمونه های اصلی ساخته می شوند به نسبت قیمت و کیفیت ساختشان از دقت اندازه گیری پایین تری برخوردارند.
ساعت هوشمند یک ابزار دقیق سلامتی سنج نیست!
چیزی که باید بدانید این است که در کل حتی تولید کنندگان ساعت های هوشمند اصلی و برند های مطرح، از وجود سنسورهای سلامتی به عنوان ابزاری به جهت پیشگیری و مراقبت از سلامتی یاد می کنند. ابزاری که فقط می تواند وضعیت سلامتی شما را به صورت کلی ارزیابی کند و در مواقع حساس به شما هشدار بدهد، اما برای تشخیص دقیق و مطمئن نیاز به آزمایشات و بررسی های بالینی است و بر اساس نتایج این سنسور ها نمی توان به طور قطعی در مورد وضعیت سلامتی شما نظر و اقدامی انجام داد.
به طور مثال ممکن است در برخی از ساعت های هوشمند سنسور سنجش قند خون را ببینید، با توجه به اینکه برای اندازه گیری دقیق مقدار قند (گلوکز) خون، نیاز به نمونه خون فرد می باشد، پس در نتیجه اعداد و ارقامی که این سنسور نشان خواهد داد نمی تواند بسیار دقیق و مورد اعتماد باشد.
ساعت هوشمند مناسب شما
با توجه به مطالب گفته شده، اگر سنسور های سلامتی و نتایج آن برای شما بسیار مهم است پس باید ساعت های هوشمند برند های اصلی همچون اپل، سامسونگ، شیائومی و… را انتخاب کنید که قیمت بالایی دارند. اما اگر نمی خواهید هزینه زیادی پرداخت کنید، می توانید ساعت های هوشمند طرح اصلی را خریداری کنید و در نظر داشته باشید که دقت اندازه گیری آن ها پایین تر از ساعت هوشمند اصلی است.
بیشتر بدانید: سنسور ضربان قلب ساعت هوشمند، یکی از مهمترین سنسورهای سلامتی