اتاق خبر ریمووین

گارانتی ساعت هوشمند شامل چه مواردی می باشد؟!

مواردی که موجب ابطال گارانتی اسمارت واچ میشوند کدامند؟

بسیاری از لوازم الکترونیکی در سراسر جهان دارای گارانتی با شرایط و ضوابط متفاوتی هستند. گارانتی ساعت هوشمند از این قاعده مستثنا نیست. این دستگاه مانند بسیاری از لوازم الکترونیکی دارای گارانتی‌های متفاوتی می‌باشد. یکی از مهمترین نکاتی که در این باره وجود دارد، آن است که بسیاری از شرکت‌های ارائه دهنده گارانتی دارای شرایط و قوانین مختلفی هستند و هر کدام از آنها موارد مشخصی را از شخص خدمات گیرنده قبول می‌کنند.

اما در این میان برخی از قوانین درباره گارانتی ساعت هوشمند، در بسیاری از شرکت‌های گارانتی دهنده یکسان است و تفاوت چشمگیری با بقیه ندارد. ما در این مطلب می‌خواهیم دقیقاً به مواردی بپردازیم که اغلب شرکت‌های گارانتی دهنده به این موارد پایبند بوده و طبق آن به افراد مراجعه کننده خدمات گارانتی ارائه می‌کنند. در ابتدا می‌خواهیم به یک نوع از گارانتی اشاره کنیم که در آن شرکت فروشنده کالا مسئولیت ۱۰۰ درصدی کالای معیوب را به مدت زمانی مشخص بر عهده می‌گیرد.

گارانتی ساعت هوشمند توسط شرکت فروشنده کالا

در برخی از موارد فروشگاه مربوطه که مسئولیت فروش ساعت هوشمند به مشتری را داشته است، مسئولیت گارانتی و خدمات پس از فروش را بر عهده میگیرد و در صورت خرابی، مشکل مشتری را طبق شرایط و مقررات ضمانتنامه خود حل میکند. در این حالت معمولا کاربر پس از خرابی ساعت هوشمند، آن را با فروشگاه در میان گذاشته و فروشنده بر اساس نوع خرابی و قوانین مربوطه مشتری را برای رفع مشکل راهنمایی میکند.

این روش دارای محدودیت‌های بسیار زیادی است که می‌تواند برای کاربر مشکل ساز باشد. معمولاً شرکت‌های پخش و فروش دارای گارانتی و خدمات پس از فروش قدرتمند و متمرکز نیستند و تنها در صورت خرابی‌های جزئی و کوچک می‌توانند پاسخگو و مرتفع کننده مشکل کاربر باشند.

به همین دلیل معمولاً شرکت‌های وارد کننده و فروشندگان بزرگ با عقد قراردادهای بلند مدت با شرکت‌های گارانتی کننده در راستای خدمات بهتر و کامل‌تر به مشتریان قدم بر میدارند.

گارانتی ساعت هوشمند شامل چه مواردی می باشد؟!

یک گارانتی با خدمات محدود

گارانتی ساعت هوشمند که توسط یک شرکت تامین کننده ارائه می‌شود تنها شامل برخی موارد و آن هم در مدت زمان مشخص و کوتاه امکان‌پذیر است. به عنوان مثال بسیاری از شرکت‌های تامین کننده به کاربر خود چند روز مهلت تست کالا  و یا حتی در برخی موارد تنها ۲۴ ساعت به ایشان مهلت تست کالا می‌دهند.

در این حالت فروشگاه موظف است تحت شرایط مشخص و معینی کالای معیوب را از مشتری دریافت کرده و یک کالای سالم به مشتری خود ارائه دهد.

شرایط پذیرش کالای معیوب در این روش با زمان محدود

۱-خرابی که کاربر محترم باعث و بانی آن نباشد
۲-عدم آب خوردگی و ضربه خوردگی دستگاه
۳-عدم استفاده از شارژر غیر استاندارد و فست شارژ
۴-عدم دورانداختن لیبل‌های الصاق شده به جعبه کالا
۵-عدم آسیب فیزیکی به کالا و جعبه آن
۶-رساندن کالا در شرایط اولیه به همراه اقلام همراه کامل به تامین کننده
۷- ارائه نام و شماره سفارش معتبر

بیشتر بخوانید : یک هفته مهلت تعویض کالا، فقط در بازرگانی ریمووین !

گارانتی ساعت هوشمند توسط شرکت ثالث (شرکت خدمات گارانتی)

از طرفی بسیاری از شرکت‌های تامین کننده ساعت هوشمند و فروشندگان این کالا از شرکت خدمات گارانتی که یک شرکت ثالث می‌باشد، برای ارائه خدمات پس از فروش به مشتریان استفاده‌می‌کنند.

این شرکت‌ها با نام‌ها و القاب گوناگون در بازار حضور دارند و مسئولیت گارانتی کالاهای الکترونیکی مختلف خدمات پس از فروش به مشتریان را بر عهده‌می‌گیرند.

این شرکت‌ها نیز هر کدام دارای شرایط و ضوابط اختصاصی هستند که همانطور که گفتیم بعضی از این قوانین در بین تمامی گارانتی کنندگان ساعت‌های هوشمند یکسان و مشترک می‌باشد. ما اکنون می‌خواهیم به شرایط و قوانین گارانتی و خدمات پس از فروش اغلب شرکت‌های گارانتی کننده بپردازیم.

گارانتی تعویض قطعه و خدمات پس از فروش

معمولاً اغلب شرکت‌های گارانتی دارای ۶ ماه گارانتی تعویض قطعه و ۱۸ ماه خدمات پس از فروش هستند. این یعنی اگر شما تا مدت زمان ۶ ماه پس از خرید ، دچار خرابی ساعت هوشمند و یا ایرپاد بشوید می توانید با هماهنگی و مراجعه به شرکت گارانتی نسبت به دریافت خدمات گارانتی اقدام کنید. در شش ماه اول و در صورت تایید و احراز شرایط دریافت گارانتی، کالای شما به صورت رایگان تعمیر خواهد شد و اگر نیاز به تعویض قطعه داشته باشد تعویض قطعه آن نیز بدون هرینه خواهد بود.

این گارانتی برای ۱۸ ماه به صورت خدمات پس از فروش نیز فعال خواهد بود. یعنی کاربر می‌تواند تا ۱۸ ماه پس از خرید کالا در صورت هرگونه خرابی آن را برای شرکت گارانتی کننده ارسال کند و پس از اعلام هزینه تعمیر و پذیرفتن آن از سوی مشتری، تعمیر کالای وی به بهترین شکل انجام پذیرد.

موارد موجب باطل شدن گارانتی ساعت هوشمند

به همراه نداشتن مدارک لازم

به همراه داشتن لیبل یا کارت گارانتی، همچنین فاکتور خرید، جزو مواردی است که در حین مراجعه به شرکت گارانتی الزامی می‌باشد. پس در صورت گم شدن لیبل گارانتی قطعاً ضمانت محصول شما باطل خواهد شد.

موارد ابطال گارانتی ساعت هوشمند

خیس شدن و آب خوردگی

بله درست است که بسیاری از ساعت‌های هوشمند با عنوان ضد آب به بازار می‌آیند. اما از این نکته نگذریم که ساعت‌های هوشمند طرح اپل واچ تنها در حد شستشوی دست و قطرات باران ضد آب هستند و در صورت فرو رفتن در آب به احتمال زیاد با آسیب جدی مواجه خواهند شد. به همین دلیل آب خوردگی و خیس شدن گارانتی ساعت هوشمند را باطل خواهد کرد.

استفاده از آداپتور شارژر غیر استاندارد

استفاده از آداپتور شارژر غیر استاندارد و با جریان بالا نند آداپتورهای فست شارژ صدمه‌های جبران ناپذیری را به باتری ساعت هوشمند وارد می‌کند و باعث ابطال گارانتی آن خواهد شد. پیشنهاد می‌شود که کاربران پس از خرید یک ساعت هوشمند حتماً یک آداپتور شارژر مخصوص ساعت هوشمند را با جریان مناسب برایش تهیه‌کنند.

آسیب فیزیکی و خط و خش

دستگاه مخدوش و آسیب دیده از نظر فیزیکی و یا دستکاری شده به صورت نرم‌افزاری از گارانتی خارج می‌گردد. پس از هرگونه تعمیر و یا باز کردن ساعت و آسیب رساندن به بدنه آن خودداری نمایید.

ضربه خوردگی و آب خوردگی ساعت هوشمند

باتری و شارژر ساعت هوشمند شامل گارانتی نیستند

یکی دیگر از نکات مهم در این زمینه این است که باتری و شارژر ساعت هوشمند دو وسیله مصرفی ساعت هوشمند هستند. باتری و شارژر طی مدت زمان مشخص می‌توانند دچار فرسودگی و خرابی بشوند، به همین دلیل این موارد نیز شامل گارانتی نمی‌شوند.

ما در این مطلب سعی در تشریح این موضوع داشتیم که گارانتی ساعت هوشمند شامل چه مواردی می‌شود؟ شما تا به حال تجربه ارتباط با کدام شرکت‌های گارانتی را داشته‌اید؟ اگر شما نیز تا به حال تجربه دریافت خدمات از این شرکت‌ها را داشته‌اید، می‌توانید آن را با سایر کاربران در بخش نظرات در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا